Alkmaarder Martijn Wokke van Wokke in Vorm is tijdens de nationale Dag van de ZZP’er in Amsterdam uit meer dan 10.000 inzendingen verkozen tot de beste zzp’er van het land in de categorie “Beste Ervaren Ondernemer”, tijdens de Freelancer of the Year Awards. “Martijn viel bij de jury op dankzij uitmuntende referenties en een duidelijke, leuke en originele pitch. Van zeer hoge kwaliteit voor een thuispitch, overtuigend en duidelijk.” aldus juryvoorzitter René Frijters, oprichter van zzp-bank Knab.

Een zeer gelukkige Martijn Wokke (1974) legt uit wat hij doet vanuit De Telefooncentrale aan de Koelmalaan: "Met mijn bedrijf maak ik bedrijven zichtbaarder door het inzetten van de juiste online en offline kanalen. Daarnaast ontwikkel ik met andere ondernemers concepten om Noord-Holland Noord meer op de kaart te zetten en aan jongeren/studenten te laten zien dat er heel veel gebeurt op innovatief gebied waar voor hen juist de kansen liggen.

Deelnemende zzp'ers verzamelden voor de eerste ronde online referenties van onder meer (oud-) opdrachtgevers. De vakjury – bestaande uit vertegenwoordigers van initiatiefnemer Victor Mundi, Aegon, fCN, Harvey Nash, Het Nieuwe Kantoor (HNK), Kamer van Koophandel (KvK), Knab, LinkedIn en Ratecard – selecteerde op basis van de resultaten finalisten, die hun bedrijf tijdens een pitchevent voor de camera mochten pitchen. Deze pitch werd meegenomen voor het uiteindelijke verdict.

De Dag van de ZZP'er en de FOTY Awards zijn initiatieven van Victor Mundi, een online platform dat zich inzet het succes van de zzp’er in Nederland te vergroten. Het organiseert ook de Client Awards, voor opdrachtgevers met flexibele inhuur, en de Staffing Awards voor het beste flexmarkt bedrijf. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van ZZP Barometer en organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid.

Pin It
Bekeken: 2937x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/