Niña George-Koek is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van de zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys die uitkomen in Eredivisie. De 44-jarige Niña was voor het bestuur de ideale kandidaat om huidige trainers Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo op te volgen.

Niña is geen onbekende in de zaalvoetbalwereld. Ze heeft als speelster landskampioenschappen meegemaakt en kwam uit voor Oranje. Niña is op dit moment hoofdtrainster van Heren 2 van Hovocubo Hoorn en assistent-trainer bij Heren 1. Niña brengt dus een berg aan ervaring mee. In gesprekken met Niña is ook naar voren gekomen dat zij prima past bij de visie en wensen van Reiger Boys. 

"Wij zijn als bestuur ontzettend trots op het aanstellen van Niña", aldus het bestuur. "Met haar ervaring, visie en beleving kan George-Koek bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de selectie en integratie van de jeugd. Zowel bestuur als Niña verheugen zich op de toekomstige samenwerking. Niña tekent een contact voor één jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan."

Pin It
Bekeken: 3476x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/