Het Convenant Autisme Noord-Holland Noord organiseert een bijeenkomst in het kader van de Autismeweek. Dit is de week waarin autisme (extra) onder de aandacht wordt gebracht. De middag wordt gehouden op zaterdag 1 april in Centrum 31 (Esdégé-Reigersdaal), aan de Bickerstraat 31 in Heerhugowaard. De toegang is gratis.

Op deze bijeenkomst vertelt Jarl van Maltha over hoe hij met zijn autisme omgaat en hoe hij, met veel vallen en opstaan, zijn talenten heeft ontdekt. Een aantal organisaties komen ook aan het woord. Stichting Voorzet geeft begeleiding aan mensen met autisme op de werkvloer en GGZ NHN komt de mogelijkheden voor behandeling aan mensen met autisme toelichten. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen in het inloopcafé.

De inloop start om 13:00 uur met koffie en thee, om 13:30 uur wordt als opwarmertje een Youtube-filmpje over overprikkeling getoond. Dan volgt een welkom en een korte introductie, waarna Jarl een gedicht voordraagt en zijn verhaal doet. Om 14.20 uur is de beurt aan Stichting Voorzet en GGZ NHN. Om 15:20 zijn twee liedjes van Jarl van Maltha te horen en om 15:30 uur wordt het officiële deel afgesloten.

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Elly van Vliet (06-33748457 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). (foto: screenshot Google)

Pin It
Bekeken: 4227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/