Tot en met 18 april zijn er onder de vlag van Dag en Dauw allerlei activiteiten voor en door 55-plussers rond het Canadaplein in Alkmaar. Op dinsdag 28 maart wordt in Artiance een lezing Keramiek met een ‘Aziatisch’ decor gegeven.

Kunsthistoricus Harold D.E. Bos geeft een lezing over Chinees- en Japans porselein in 1602-1795. Deelnemers kunnen eigen porcelein en aardewerk mee te nemen ter beoordeling. Er is geen taxatie of waardering, het is enkel om meer achtergrondinformatie te bieden.

De lezing start om 10.00 uur en toegang kost € 5, inclusief koffie of thee. Geen vervoer? Geen probleem. Tegen een kleine vergoeding kan vervoer geregeld worden. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., meer informatie op bibliotheekkennemerwaard.nl bij de activiteiten.

Pin It
Bekeken: 2959x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/