De Heerhugowaardse politie moest dinsdag een verdachte ophalen die nog 87 dagen gevangenisstraf open had staan. Toen zij bij de flat aanbelden waar de verdachte woont meldde zijn partner dat de man niet thuis was. Met een machtiging kon de politie toch binnenkomen.

Op dat zelfde moment zagen agenten die zich achter de flat hadden opgesteld de man over het balkon klimmen. Na een korte, maar gevaarlijke achtervolging over diverse balkons, werd de man ingerekend.

De verdachte pretendeerde overigens dat hij het niet heel erg vond dat hij opgepakt was. Hij hield zich groot en wist ook te vertellen dat 87 dagen de cel in "niets" was. Uit de kinderachtige roggel die de politie na het transport van het dashboard van de dienstauto kon afhalen bleek echter iets anders. De desbetreffende agent zegt hierover: "Hij was in ieder geval niet stoer genoeg om dit in ons bijzijn met ons te delen. Hij heeft gewacht tot wij kort uitgestapt waren bij het cellencomplex om onze veiligheidsmaatregelen te treffen".

De veroordeelde zit voorlopig achter de dikke deur en mag zijn straf uitzitten.

Pin It
Bekeken: 3478x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/