Een 49-jarige man uit Broek op Langedijk is zaterdag net na 05.00 uur thuis aangehouden. Onder invloed van drank had hij op de Schagerweg (N245) bij Oudkarspel een lichtmast omver gereden en was daarna doorgereden.

De politie kreeg melding dat er op de N245 een lichtmast omver lag. Ter plaatse troffen agenten direct naast de lichtmast een kentekenplaat aan. Ook zagen ze een groot krasspoor in de weg en er lag olie. Deze sporen leidden naar het huis van de persoon gekoppeld aan het kenteken. De auto voor de deur had inderdaad geen kentekenplaat aan de voorzijde.

De bestuurder bleek thuis te zijn. Hij is aangehouden en moest blazen op het politiebureau. Hij blies 675 ug/l. Het rijbewijs van de man is daarop ingevorderd. Hij krijgt proces-verbaal voor rijden onder invloed en doorrijden na een ongeval.

Pin It
Bekeken: 3788x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/