De Dorpsplatforms van Langedijk staan paraat voor alle inwoners van de gemeente. Maar het blijkt dat veel Langedijkers nog niet bekend zijn met deze organisaties en dat leden nog wel eens opmerkingen krijgen als “hadden we dat maar geweten”. Bij dezen dus aandacht voor deze Dorpsplatforms, die in nauw overleg met bewoners, gemeente, wijkagenten, woningcorporaties, politieke groeperingen en andere instanties, zo goed mogelijk de belangen van inwoners van Langedijk dienen. 

Zo was er op 6 februari een vergadering van het Dorpsplatform 'Noord- en deel Zuid-Scharwoude' in de Anbouw. Hierin werden onder andere besproken de verkeerssituatie Dorpsstraat/W. de Zwijgerstraat/Voorburggracht besproken, het dorpsplan grijs/groen (boomplantdag/groene lint), toestellen in het Koogerpark en bomen aan de Lindelaan.

Op donderdag 9 februari werd vergaderd in ’t Trefpunt door het Dorpsplatform 'Broek op Langedijk deel
Zuid-Scharwoude'. Hier stonden onder andere op de agenda de plannen rondom Museum Broekerveiling, geluidsoverlast bij de Broekhornerbrug en geluidsoverlast van het vliegverkeer en de inrichting van het Havenplein en de kade, de inrichting van de Dorpsstraat bij Marktzicht en Veldzorg,

Interesse? Kijk dan op gemeentelangedijk.nl/Inwoners/Wonen_en_verkeer/Dorpsplatforms en/of op facebook.com/groups/dorpsplatformlangedijk/ (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 2730x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/