Alkmaar, 14 augustus 2013. Het gemeentebestuur van Alkmaar heeft met droefheid kennis genomen van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg. In condoleancebrieven zal het college zijn medeleven betuigen aan de echtgenote van Prins Friso, Prinses Mabel en hun dochters Luana en Zaria, Prinses Beatrix, Koning Willem-Alexander en de overige leden van de Koninklijke familie. Het gemeentebestuur heeft drie condoleanceregisters geopend: in het stadhuis aan de Langestraat, in het Stadskantoor aan het Mallegatsplein en in Dienstencentrum Alkmaar-Noord (de Mare) aan de Laan van Straatsburg 2. Daarnaast is er op de website van het Koninklijk Huis  een condoleanceregister geopend.

Burgers, instellingen, organisaties en bedrijven die hun rouw via vlagvertoon tot uitdrukking willen brengen worden verzocht de officiële richtlijnen te volgen. Deze worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt op de gemeentelijke website. Het protocol schrijft in ieder geval voor dat de vlag eerst vol gehesen dient te worden en daarna langzaam tot halverwege terug te brengen. Bij het strijken dient de vlag eerst weer langzaam vol gehesen te worden. Vooruitlopend op de verdere richtlijnen had het gemeentebestuur dinsdag vanaf het Stadhuis en het Stadskantoor de vlag halfstok uitgehangen.

Pin It
Bekeken: 1291x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/