De 28-jarige Siebe Wittebrood uit Heerhugowaard dacht zaterdagavond even gezellig met zijn broers te gaan poolen in café Jack Spot. Maar dat liep heel anders. Siebe, die door uitbehandelde kanker in blessuretijd leeft en door de chemokuren kaal is, moest zijn muts afdoen. Dat wilde Siebe niet want hij wil gewoon een leuke avond hebben, zonder mensen die hem aanstaren of goedbedoeld een praatje komen maken over zijn ziekte. Er was lastig te praten met de beveiliger, die zich verschool achter het strikte beleid dat het café voert ten aanzien van hoofdbedekking. Ook leek hij drukker te zijn met zijn telefoon, dan dat hij luisterde. Uit principe deed Siebe toen niet simpelweg zijn muts af. De broers gingen onverrichterzake huiswaarts.

De broers Wittebrood besloten de media op te zoeken met dit verhaal. Vooral de onbeleefde manier waarop de beveiliger naar het verhaal luisterde, vonden zij erg kwetsend. Inmiddels heeft het management van café Jack Spot gereageerd via Facebook. Ze betreuren de gang van zaken en nodigen Siebe en zijn broers alsnog uit om een avondje te komen poolen. Het personeel had in dit geval moeten overleggen met het management.

Pin It
Bekeken: 3989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/