Alkmaar, 8 augustus 2013. Theater De Vest biedt in het nieuwe theaterseizoen ook voor kinderen een heel leuk en afwisselend programma. Gevestigde gezelschappen als Het Houten Huis, Unieke Zaken en De Toneelmakerij komen met hun nieuwste voorstellingen naar Theater De Vest en ook jeugdtheaterclub Vessie organiseert rondom voorstellingen allerlei leuke activiteiten. In het nieuwe seizoen heeft Vessie ook een leuke series samengesteld: drie voorstellingen die per leeftijd gebundeld zijn. Er zijn de categorieën 4+, 6+ en 8+ en de prijzen zijn schappelijk.

De 4+ serie van Vessie bestaat uit poppenvoorstelling 'Op een klein stationnetje' van Toneelgroep Winterberg, muziektheatervoorstelling 'De gebroeders Kist' van Percossa en de dansvoorstelling 'Jeuk' van Project Sally. Wanneer voor alle drie de voorstellingen wordt besteld betaalt men € 18 in plaats van € 24.  Voor kinderen 6+ is er 'Villa Kakelbont' van Theater Gnaffel, 'Hotel Perdu' van Het Houten Huis en 'Beter te laat dan te nooit' van het Alkmaarse gezelschap Unieke Zaken. Ook deze serie kost € 18 in plaats van € 24. Voor de iets oudere kinderen is van Theater Sonnevanck er een serie met bewerkingen van de sprookjes van Tijl Uilenspiegel, 'Robin Hood' van Het Laagland en het winterse sprookje 'Een ijskoud wonder' van Het Filiaal. Wanneer men bestelt voor de hele serie betaalt men € 24 in plaats van € 32.

Het complete aanbod van jeugdvoorstellingen is te vinden op de website van Theater de Vest. 

Pin It
Bekeken: 1547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/