De afgelopen week viel er bij heel veel mensen een 'telefoonboek' op de mat. Waarschijnlijk is het inmiddels toch wel wat overbodige boek linea recta naar de oud-papierbak verplaatst. Tenminste, natuurlijk wel nadat er een eerst foto voor Facebook/Twitter/Instagram is gemaakt.

Verwarrend genoeg is dat overbodige papieren telefoonboek afkomstig van detelefoongids.nl en niet van telefoonboek.nl, dat regelmatig geraadpleegd wordt. Telefoonboek.nl heeft er onlangs een 'onderzoekje' tegenaan gegooid; wat zijn de meest voorkomende namen in 15 Noord-Hollandse gemeenten. Zowel Alkmaar als Heerhugowaard bleken beiden interessant genoeg om in dat lijstje opgenomen te worden.

We hebben de vriendelijke mensen bij telefoonboek.nl gebeld om te vertellen dat Langedijk toch ook echt thuis hoort in dat rijtje, en voila; als je achternaam 'Bakker' is loop je met 23 vermeldingen de meeste kans om een naamgenoot tegen het lijf te lopen. Met 'Bruin' in je achternaam is die kans met 22 vermeldingen overigens niet veel kleiner en met 'Jong' als (deel van) je achternaam sta je op de derde plek met 19 vermeldingen.

Uitgesplitst naar dorpskern:
Oudkarspel: Molenaar 9, Kramer 8, Jonker 7
Sint Pancras: Dekker 16, Boer 12, Groen 12
Koedijk: Bakker 5, Jong 5, Smit 5
Noord-Scharwoude: Bakker 18, Hink 14, Stoop 13
Zuid-Scharwoude: Bruin 22, Groot 14, Jong 14

Pin It
Bekeken: 5096x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/