Egmond aan Zee, 23 juli 2013. Het festivalhart strijkt voor het tweede jaar neer aan de gezellige Boulevard Zuid van Egmond aan Zee. Van donderdag 25 tot en met zondag 28 juli is er gratis straattheater, muziek van bandjes uit de regio, bijzondere en spannende films bij de openluchtbioscoop en locatietheater in duinen en vuurtoren. Het festivalhart wordt donderdag 19.40 uur geopend door wethouder Cultuur van de Gemeente Bergen, mevrouw Hekker. Daarna start circusvoorstelling Atempo van het Spaanse Atempo Circ. Er is ook livemuziek van de band Ranyáda en een film in de openluchtbioscoop geprogrammeerd door Cinebergen.

Karavaan heeft twee premières in Egmond aan Zee. Beeldend kunstenaar en componist Pé Okx gaat in première met 'Schijnbewegingen'. De vuurtoren 'Van Speijk' vormt het kolkende middelpunt van dansende filmbeelden. In kleine groepjes beklim je de vuurtoren en boven wacht een verrassend uitzicht. Daan van West (met roots in Bergen) richt de ogen van het publiek naar binnen, op de liefde die daar huist voor zijn Yvonne. Hierbij zet hij zijn multimediagroep PIPS:lab in. 'Yvonne' is op zaterdag 27 juli te zien.

Het hele weekend is er te genieten van avontuurlijk locatietheater. 'Viva la Naturisteraçion' is een uitdagende voorstelling in de duinen. Idealisten laten zien dat er een betere wereld voorstelbaar is. 'Er zal iemand komen' is een voorstelling die bij Oerol vol lof werd ontvangen door het publiek. 'Limbo' is een hartverscheurend verhaal met brok-in-de-keel-muziek. Het verhaal gaat over een briljante reclamemaker die plotseling weigert naar zijn werk te gaan. Zijn vrouw en baas doen er alles aan om hem weer naar kantoor te krijgen.

Op zondag zijn er speelse voorstellingen voor het hele gezin: de 6+ muziektheatervoorstelling Basje! over grappige grapjes en verdrietige verdrietigheid. En de 4+ voorstelling Jammie!!! waar iedereen wordt uitgenodigd zijn speelgoed en knuffels mee te nemen.

Pin It
Bekeken: 1266x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/