Eerder deze week maakte wethouder Monique Stam duidelijk dat het alternatieve plan van oud-wethouder Rob Mark voor de tunnel onder de Zuidtangent niet haalbaar was gebleken. Dat komt voornamelijk doordat de gemeente vindt dat de rotonde tussen de Zuidtangent en de Industriestraat die Mark in gedachten had te dicht op de N242 ligt, schrijft het NHD. Marks plan houdt onder andere in dat de kruisingen van de Zuidtangent met de Industriestraat en het Stationsplein vervangen zouden worden door rotondes.

Mark heeft al gereageerd dat het best meevalt hoe dicht de rotonde bij de N242 ligt als de tunnel een steilere hellingshoek zou krijgen. Volgens hem wil de gemeente dat echter niet zodat er ook zwaar vrachtverkeer door de tunnel kan zonder snelheid te verliezen.

Pin It
Bekeken: 3667x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/