Alkmaar/Heerhugowaard, 17 juli 2013. Wie toe is aan een sportieve uitdaging en dat ook nog eens voor een goed doel wil doen, kan deelnemen aan de Spinningmarathon voor stichting Michael-Wings. Op zaterdag 31 augustus organiseert Michael-Wings Events weer een vier uur durende marathon. Er staan 40 spinningbikes startklaar. Er wordt gespind tussen 14.00 uur en 18.00 uur op inspirerende muziek in SportLagune Heerhugowaard. De huur van één fiets per uur per persoon bedraagt € 15,00. Wie de fiets voor de volle vier uur huurt betaalt € 50,00. De opbrengst komt voor de volle 100% ten goede aan Stichting Michael-Wings.

Stichting Michael-Wings zet zich actief in voor de realisatie van internet aan bed op de kinderafdelingen van ziekenhuizen en zorgcentra in Nederland. Tot op heden zijn er negentien ziekenhuizen voorzien van het Michael-Wing System en wachten er nog ruim 50 ziekenhuizen op hygienisch verantwoorde computers met internetverbinding. Wie sportief is en zich wil inzetten kan meer informatie vinden op de website van de stichting.

Pin It
Bekeken: 1013x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/