Vanaf donderdag 12 januari draait de film Lion in Filmhuis Alkmaar. Lion is de verfilming van de bestseller “Mijn lange weg naar huis” dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, en kent een sterrencast met onder andere Nicole Kidman, Roony Mara (Girl with the Dragon Tattoo, Pan), Dev Patel (Slumdog Millionaire, Chappie) en David Wenham (Lord of the Rings, 300).

Lion vertelt het verhaal van de Saroo Brierley. Op zijn vijfde komt komt hij per ongeluk vast op een vertrekkende trein in zijn Indiase dorp en raakt verdwaald. Hij reist duizenden kilometers in onzekerheid en komt uiteindelijk, na weken alleen te overleven in het ruige Calcutta, terecht in een weeshuis. Saroo wordt uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Op zijn 30e raakt hij geïnspireerd om te zoeken naar waar hij ooit leefde, met alleen Google Earth en vage jeugdherinneringen. Na jaren denkt hij dat ene station te herkennen.

Meer over de draaidagen en tijden op filmhuisalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3450x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/