Zondag 15 januari vindt het allereerste Alkmaarse Koren Festival plaats in het A.F. Vrij Zijn theater. Dit initiatief is bedoeld om op laagdrempelige wijze andere evenementen tot hun recht te laten komen in het belevenistheater op Bedrijventerrein Oudorp.

Iedere derde zondag van de maand treden vier of vijf koren op met een thema. Op zondag de 15e is dat de Top 2000. A-meezing, een jong koor uit Den Helder met 28 leden, bijt het spits af. Daarna zal gospel-popkoor Amazed uit Alkmaar acht nummers zingen. Na de pauze treedt gemengd koor Evergreen uit Avenhorn op en de finale is voor Popkoor ’t Zand uit ’t Zand.

Aanvang is om 14.00 uur, entree is vanaf € 7,50. Voor meer informatie, ga naar af-vrijzijn.nl. In februari is er overigens geen optreden. Op 19 maart is het thema 'classic meets pop'.

Pin It
Bekeken: 4049x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/