Bij Artiance in Alkmaar kunnen kleintjes van 2 tot en met 4 jaar, samen met een (groot)ouder of begeleider, spelenderwijs kennismaken met dans. Soms is een verhaaltje het uitgangspunt voor de les, soms zijn het materialen. Plezier in dans staat altijd voorop.

Voor peuters is het belangrijk dat ze vooral veel doen en ervaren. In de lessen wordt gedanst op verschillende soorten muziek en het is de bedoeling dat er altijd een ouder of begeleider actief meedoet. Thuis kan natuurlijk verder geoefend worden.

Drie keer per jaar start een blok van tien lessen à € 75: in januari, maart en september. Op dinsdagochtend 17 januari starten twee groepen en op woensdagochtend 18 januari ook. Tussentijds instromen is mogelijk als er plek is in een groep. Meer informatie op artiance.nl bij het cursusaanbod.

Pin It
Bekeken: 3211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/