Zin op Zondag op 15 januari staat in het teken van ‘geluk’. Hans Sibbel (Lebbis) betreedt dit keer de kansel van de Grote Kerk in Alkmaar en neemt de preek voor zijn rekening. Frank Meester interviewt psycholoog Nancy Peeters en theatrale punkband De Kift verzorgt de muzikale omlijsting. Aan lange tafels kan men afloop napraten onder het genot van een heerlijke kop verse soep.

Cabaretier Hans Sibbel is vooral bekend door zijn samenwerking met Dolf Jansen. Vanaf 2000 maakt hij solotheater. Met zijn voorstelling ‘Branding’ won hij in 2011 de perstigieuze cabaretprijs Poelefinario. Psycholoog Nancy Peeters is trainer, spreker over geluk en schrijfster van het boek ‘Het geheim van geluk’ . De Alkmaarse vertaalt de wetenschap naar manieren die ons helpen om gemakkelijk gelukkig te worden.

Zin in Zondag is een eigentijdse versie van de kerkdienst wat betreft het bespreken van de zeven zonden, zingeving, verdieping en verbondenheid. Geen dominee op de kansel, maar een nieuwe generatie opiniemakers: columnisten, filosofen, cabaretiers, schrijvers, journalisten, politici en wetenschappers.

De bijeenkomst bgint om 16:00 uur. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te koop via taqatheaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/