In de nacht van woensdag op donderdag heeft een groep jongeren in de Dorpsstraat in Noord- en Zuid-Scharwoude een spoor van vernieling aan auto's achtergelaten. Tussen 00.00 en 00:20 zijn onder meer spiegels van ongeveer 15 auto's getrapt.

Dankzij een alerte getuige kon de politie de daders achterhalen. Deze getuige zou hen ook op hun gedrag aangesproken hebben. Vier verdachten zijn aangehouden en naar het politiebureau van Alkmaar overgebracht; drie 16-jarige jongens uit Oudkarspel en een leeftijdsgenoot uit Broek op Langedijk. De anderen volgen nog. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Het exacte aantal beschadigde auto's is nog niet bekend. De politie geeft dan ook het advies aan gedupeerde autobezitters om aangifte / melding te doen via politie.nl. Het gaat om zaaknummer 2017003224.

Pin It
Bekeken: 4305x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/