Alkmaar, 5 juli 2013. Op 16 juni organiseerde het Stedelijk Museum Alkmaar de eerste kinderworkshop in het Museumatelier. Er werden prachtige zonnebloemen geschilderd, geïnspireerd op de kunstwerken van Vincent van Gogh en Charley Toorop. Op zondagmiddag 21 juli kunnen kinderen van rond 6 tot 12 jaar tussen 15:00 en 17:00 uur terecht in museum voor een workshop 'bewegend speelgoed': Wie heeft toch de brand in 'de kleine wereld' veroorzaakt? Weet jij het? Laat het ons weten! Kinderen die de film hebben bekeken en inspiratie hebben opgedaan in 'de kleine wereld' kunnen in het Museumatelier zelf bewegend speelgoed maken. Wie mee wil doen kan gewoon binnen komen lopen. De kosten zijn € 5,-.

In het Cultuurcafé is er van 15:00 tot 17:00 uur ook een lazy Sunday afternoon programma voor volwassenen: een gratis proeverij en lekkere muziek van Ava & Charmayne (zang en gitaar). De jonge Alkmaarse gitariste Charmayne en de in Langedijk opgegroeide singer/songwriter Ava spelen vanaf 2011 samen en hebben al een aanzienlijk repertoire opgebouwd. Charmayne, afgestudeerd aan het conservatorium, is thuis in vele uiteenlopende stijlen, zoals klassiek, pop, funk en fusion. Ze kan ook een subliem staaltje 'fingerpicking' laten horen. Ava heeft met haar warme en herkenbare stem al vele harten veroverd en weet haar publiek telkens weer te raken met eerlijke, ingetogen teksten. Ava & Charmayne spelen tevens een aantal zelf geschreven melodieuze popsongs. Het Cultuurcafé is gratis toegankelijk en open tot 18:00 uur.

Pin It
Bekeken: 1420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/