Alkmaar, 3 juli 2013. In het kader van het project regionalisering brandweer Noord-Holland Noord worden voorbereidingen getroffen voor de vorming van één brandweerkorps door middel van de integratie van de lokale brandweerkorpsen en de regionale brandweer. Diverse wetten stellen verplicht dat er overleg gevoerd wordt met de ondernemingsraden en de werknemersvertegenwoordiging in de commissie voor georganiseerd overleg (GO). Het voornemen van het dagelijks bestuur is om, in overleg met de vakorganisaties, een commissie voor Bijzonder Georganiseerd Overleg (BGO) in te stellen.

Om te voorkomen dat er met 19 commissies voor georganiseerd overleg in Noord-Holland Noord apart moet worden gesproken is het voorstel om de heer Van Veldhuizen, burgemeester van de gemeente Hoorn en lid van het Dagelijks Bestuur van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, aan te wijzen en mandaat/volmacht/machtiging te verlenen om als voorzitter van de commissie voor Bijzonder Georganiseerd Overleg namens het college het overleg te voeren en te komen tot een principeakkoord betreffende/ in het kader van het project regionalisering brandweer Noord-Holland Noord.

Pin It
Bekeken: 1192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/