Woensdag 4 januari organiseert de gemeente Langedijk de jaarlijkse kerstbomeninzamelactie en vraagt vooral de jeugd om een handje te helpen. Voor iedere ingeleverde kerstboom wordt 40 cent betaald. De gemeente versnippert de kerstbomen.

Inwoners kunnen woensdag 4 januari op de volgende locaties terecht voor het inleveren van kerstbomen:

Sint Pancras: 13:30 -15.45 uur, parkeerterrein Beverplein, bij de sporthal.
Broek op Langedijk: 13:30 -15.45 uur, Schoener.
Noord-Scharwoude: 13:30 -15.45 uur, parkeerterrein Poldermolen.
Oudkarspel: 13:30 -15:45 uur, parkeerplaats Zaagmolenweg.
Zuid-Scharwoude: 13.30 -15:45 uur, gemeentewerf Vroedschap 9.

In verband met de kerstbomeninzameling is de gemeentewerf op woensdag 4 januari voor het brengen van de kerstbomen tot 15.45 uur geopend. Uitsluitend op 4 januari wordt ook op deze locatie vanaf 13.30 uur voor iedere kerstboom 40 cent gegeven. Buiten deze dag en tijd is het ook mogelijk om een kerstboom gedurende openingstijden naar de gemeentewerf te brengen, maar dan staat er geen vergoeding tegenover.

De gemeente drukt haar inwoners op het hart om hun kerstbomen niet mee te geven met het groente- fruit en tuinafval. Bij HVC, waar al het groene afval gecomposteerd wordt, geeft dat veel problemen doordat de stammen van de bomen niet composteren. (foto: archief)

 

Pin It
Bekeken: 4194x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/