Tijdens Muziek op Schoot maken jonge kinderen van 1 tot 4 jaar samen met hun ouders, grootouders of verzorgers kennis met muziek en beweging. Artiance start op maandagochtend 30 januari een nieuwe 10-delige reeks lessen, verzorgd door docente Bianca IJdema.

De liedjes en bewegingsspelletjes gaan over dagelijkse dingen, zoals aankleden, opruimen, het seizoen en troosten en sluiten aan op de belevingswereld van een klein kind. Er wordt durende lessen gespeeld met eenvoudige muziekinstrumenten zoals trommeltjes, schudkokers en ritmestokjes. Het diverse spelmateriaal bestaat uit bijvoorbeeld sjaaltjes, badeendjes, vingerpoppetjes en blokken. Zo biedt de cursus ook inspiratie om thuis met je kind te spelen en zingen.

De lessen voor kinderen van 1 tot 2 jaar zijn van 09:00 tot 09:30 uur, voor kinderen van 2 tot 3 jaar van 09:40 tot 10:20 uur en van 10:30 tot 11:10 uur voor die van 3 tot 4 jaar. De prijsindicatie is respectievelijk € 75, € 100 en € 100. Meer informatie op artiance.nl/cursus/muziek-op-schoot/.

Pin It
Bekeken: 3070x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/