Zaterdagmiddag mocht Vue Alkmaar de 300.000ste bezoeker verwelkomen sinds de opening eerder dit jaar. De eer was weggelegd voor familie Pisa. Zij werden feestelijk onthaald door Michel Mulders (theatermanager Vue Alkmaar) en kregen als verrassing een vip-pakket, bestaande uit een upgrade naar vip seats voor de film Ballerina en hapjes en drankjes. De familie was aangenaam verrast met deze ontvangst.

The International Cinema Technology Association (ICTA) heeft Vue Alkmaar afgelopen zomer uitgeroepen tot beste nieuwbouw bioscoop van de wereld in 2016. Vue Alkmaar is een state-of-the-art bioscoop met 7 filmzalen en 1530 stoelen en biedt de bezoeker de beste beleving op het gebied van big screen entertainment. 

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. De bioscoopketen heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 3748x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/