Alkmaar Centraal, Heerhugowaard Centraal en Langedijk Centraal voorzien de regio 24 uur per dag van nieuws en informatie. We doen dat via radio, televisie en online. De radio- en televisie-uitzendingen zijn via alle pakketaanbieders in de kop van Noord-Holland te zien en te horen en uiteraard zijn de online platformen zoals de websites en socialmediakanalen wereldwijd te volgen.

WIJ ZOEKEN PER DIRECT:

Redacteur
Een redacteur is geïnteresseerd in wat er in de regio gebeurt, heeft prima taalvaardigheden, is flexibel en toont eigen initiatief. Hij/zij is als persoon nieuwsgierig in de breedste zin van het woord en weet hoe een verhaal verteld moet worden. Redacteuren krijgen bij gebleken geschiktheid ook de kans om als journalist/correspondent aan de slag te gaan.

Werken voor Alkmaar/Heerhugowaard/Langedijk Centraal doe je vooral omdat je het leuk vindt, maar er staat ook een financiële vergoeding tegenover. Je komt terecht in een compact en gedreven team waar je veel kunt leren en serieuze ervaring op kunt doen. 


Wat vragen wij:
- Je bent minimaal 18 jaar
- Je hebt een serieuze, toegewijde houding
- Je beheerst de Nederlandse taal goed
- Je bent niet bang voor computers of techniek
- Je hebt gevoel voor nieuwswaarde
- Je wilt leren en je wilt jezelf ontwikkelen
Interesse? Mail je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 3091x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/