Het gemeentebestuur is op zoek naar Heerhugowaardse jonge helden. De winnaars worden tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2017 officieel onderscheiden met het predikaat ‘Heerhugowaardse Jonge Held 2016’. Daarnaast krijgen ze een bedrag ter besteding aan een goed doel.

Jongeren tot 21 jaar komen in aanmerking voor de onderscheiding. Iemand kan een kind of jongere voordragen die bijvoorbeeld de hond van de zieke buurman langere tijd heeft uitgelaten, vrijwilligerswerk doet, spelletjes doet met een dementerende opa of oma, een autistisch broertje of zusje helpt in zijn vrije tijd of de buurt/straat schoonhoudt. Ook kunnen kinderen of jongeren worden voorgedragen die iets bijzonders hebben gedaan, bijvoorbeeld iemand uit het water gered, een landelijke prijs heeft gewonnen met een werkstuk of Nederlands kampioen in een sport is geworden.

Een voordracht kan worden gestuurd naar Anja Uijtendaal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gemeente hoopt met de onderscheiding ‘Heerhugowaardse Jonge Held 2016’ onder andere te bevorderen dat meer jongeren zich inzetten voor de samenleving en vervolgens als volwassenen die houding vasthouden. (foto: archief; Max (6) en Anne (4) Lengers die in hun buurt zwerfvuil opruimen)

Pin It
Bekeken: 2943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/