In zwembad Duikerdel en in de sporthal in Noord-Scharwoude worden in de kerstvakantie weer leuke spellen georganiseerd voor de basisschooljeugd. Voor de kids deze keer geen kerstverlichting, maar spelletjes met Glow in the Dark-objecten in het donkere zwembad Duikerdel op donderdag 29 december.

Om 17.00 uur is het wel donker en dan starten de Games voor de kinderen van 6 t/m 10 jaar. Na twee uur spelen en spetteren is het om 19.00 uur de beurt aan de kinderen van 11 jaar en ouder. Als je mee wilt doen dan moet je wel je A-diploma hebben. Het wordt gewaardeerd als je je van tevoren aanmeldt; dat kan via de website of bij de receptie.

Op vrijdag 6 januari organiseert Sport Servicepunt Langedijk ook een Glow in the Dark–evenement in sporthal Geestmerambacht. De kids gaan verschillende activiteiten uitvoeren in de donkere sporthal waarbij Glow in the Dark centraal staat. 

De kinderen van groep 3 en 4 beginnen om 09.00 uur, daarna om 11.30 uur de kinderen van groep 5 en 6 en de kinderen van groep 7 en 8 om 14.00 uur. De spelletjes duren 2 uur per groep. Aanmelden kan via de website www.sportsl.nl of aan de deur. De spellen zijn het leukst als je een wit shirt draagt. (foto: Sport Servicepunt Langedijk) 

Pin It
Bekeken: 4042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/