Op zondag 11 december staat Big Band Miss Jones in Jazzclub Cool op het podium met een speciaal samengesteld kerstprogramma.

Isabelle Braaf en Ruud van Etten vormen het zingende hart van  Big Band Miss Jones. Ze worden omringd door een indrukwekkende groep blazers en een steady ritmesectie. De energieke leiding is in handen van Ton van de Kieft, jarenlang althoboïst in het Nederlands Philharmonisch Orkest en nu dirigent bij verschillende orkesten.

Het kerstconcert begint om 14:00 uur. Kaarten kosten €10 en zijn te bestellen via coolheerhugowaard.nl. Je krijgt dan de optie om een Jazzclubpasse-partout voor het hele seizoen 2016-2017 te kopen. De tien concerten kosten dan €45 in plaats van €55. Daarna kan men e-tickets telkens reserveren tegen 0-prijs.

Pin It
Bekeken: 2741x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/