Het eerste vrouwenteam van Reiger Boys heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Odysseus'91 met 3-1 gewonnen en versterkt daarmee haar positie in de top van de 1e Klasse. De ploeg van trainer/coach Cor Smit hielp zichzelf vooral op weg met twee vroege goals tegen de vrouwen uit Utrecht.

Voor Reiger Boys was winst noodzakelijk om aansluiting te houden met koploper Klarenbeek, dat drie punten voorsprong heeft. Reiger Boys startte dan ook voortvarend. Nauwelijks twee minuten bezig profiteerde Chantal Hendriksen van een dekkingsfout en schoot de bal knap in het doel. Daarna zorgde Reiger Boys keepster Jessica Overtoom voor een mooie redding. Nog binnen het kwartier stond het 2-0. Bonnie Smit kopte een corner van Hendriksen voorlangs, maar Hendriksen wist de bal nog net opnieuw in te brengen, waardoor aanvoerster Aaike Verschoor bij de tweede paal binnen kon schieten.

Reiger Boys zakte wat in, terwijl Odysseus '91 juist steeds beter ging spelen. Maar opnieuw sloeg de thuisploeg op het juiste moment toe, met weer Hendriksen aan de basis. Een Utrechtse speelster maakte hands, maar zo kwam de voorzet wel recht voor de voeten van Bonnie Smit, die dankbaar uithaalde voor 3-0.

Odysseus gaf niet op en toonde in de tweede helft het betere spel. Van de handvol mogelijkheden werd er eentje ruim een kwartier voor tijd benut, maar hiermee kwam de zege van Reiger Boys niet meer in gevaar. Het had zelfs 4-1 kunnen worden, maar Smit schoot in blessuretijd hard tegen de paal.

Trainer Cor Smit: ,,Dit was misschien wel een van de minste wedstrijden van het seizoen, maar wij benutten vandaag wel elke mogelijkheid, en dat is ook wel eens lekker". Door de zege blijft de achterstand op koploper Klarenbeek drie punten en wordt het gat naar de nummer drie zes punten. (foto's: D&P Sportfotografie)

Pin It
Bekeken: 3399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/