Naar aanleiding van het feit dat wegenbouwer Heijmans het werk aan de Westfrisiaweg (N23) heeft stilgelegd heeft de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) een schademeldpunt opgericht. Het is te vinden via www.meldpuntn23.nl. Ondernemers die schade ondervinden van de vertraging van de bouw van de weg kunnen via dit meldpunt bij de provincie een schadeclaim indienen. WBG stelt dat de vertraging de ondernemers totaal zo’n 25 miljoen euro kost doordat ze steeds moeten omrijden.

Bouwer Heijmans is verwikkeld in een meningsverschil met de provincie over de extra kosten die hij heeft moeten maken omdat de bodem waar de weg moest komen slapper bleek dan hij had verwacht. Volgens de provincie had hij daar wel degelijk informatie over gekregen en zijn de extra kosten voor zijn rekening, maar daar was Heijmans het niet mee eens. Half oktober legde hij bijna alle projecten rond de aanleg van de weg stil.

Pin It
Bekeken: 2592x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/