In Huis van de Wijk De Alkenhorst in De Hoef worden elke twee maanden verhalen verteld aan de hand van hoogwaardige foto's. Het Wijksteunpunt wil zo inwoners van Alkmaar West de kans bieden om hun foto's aan een groter publiek te tonen ter informatie en inspiratie. Zondag 27 november van 14.00 tot 16.00 uur vertelt Harry Buters over het prachtige Andalusië in Spanje en toont de filmclub Heerhugowaard vier pronkstukjes van leden.

Het eerste deel van de middag wordt verzorgd door Harry Buters. Hij vloog naar Malaga en verbleef in de kustplaats Torrox. Hij bezocht Nerfa, het pittoreske Ronda, een oude arena waar ooit stierengevechten werden gehouden. Ook ging Harry naar de oude stad Malaga, het Alhambra en een grote kathedraal in Granada.

Na de pauze toont Ben Hoekmeijer van filmclub Heerhugowaard vier pronkstukjes van clubleden: van Jan van der Meer ‘De otter’, ‘Water in beweging’ en ‘Akkerbouw’ en tot slot ‘Hé kleine meid’ van Bob Peters.

Toegang kost € 2,50, inclusief koffie en thee. De Alkenhorst is gelegen aan de Schelfhoutlaan 4. Er wordt nog gezocht naar fotografen met verhalen gezocht voor de volgende data in 2017: 22 januari, 26 maart, 28 mei, 24 augustus en 26 november. Meer informatie via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/