Winkelcentrum Middenwaard staat van vrijdag 25 november tot en met zondag 4 december in het teken van de LINDA.foundation: het initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De LINDA-foundation richt zich op (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Met de donaties kunnen talloze gezinnen blij worden gemaakt met een verwendoos vol cadeaubonnen. Winkelcentrum Middenwaard wil samen met de winkeliers en lokale partners zo veel mogelijk geld inzamelen voor de LINDA.foundation.

Vrijdag 25 november om 19.30 uur opent burgemeester Han ter Heegde samen met voorzitter Danny Tiggeler van Belangenvereniging Middenwaard en shopping centre manager Duco Beltman officieel de LINDA-kiosk. Bij deze kiosk kan het winkelend publiek zijn geluk beproeven in het Rad van Fortuin en kinderen kunnen meedoen met een kleurwedstrijd. Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de LINDA.foundation.

Pin It
Bekeken: 3675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/