Alkmaar/Heerhugowaard/Oudkarspel, 29 mei 2013. Axel Noort uit Oudkarspel is gekozen tot Mbo-uitblinker 2013 van het ROC Horizon College. Hij volgt op de locatie Heerhugowaard de opleiding Verkoopspecialist Detailhandel. De jury roemde hem onder meer om zijn vakmanschap en vakkennis. Daarnaast heeft hij volgens de jury een prima stage gelopen en laat hij zien dat er binnen het mbo goede doorgroei-mogelijkheden zijn. Ook is hij een prima vertegenwoordiger namens het Horizon College tijdens de landelijke finale voor de verkiezing Mbo-uitblinker waar zo'n 50 ROC's aan mee doen. Deze wordt in oktober gehouden.

Het Horizon College organiseert elk jaar een verkiezing voor uitblinkers van de vier vestigingen: Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend. Dit jaar waren er zes leerlingen genomineerd die uitzonderlijk goed presteren; Axel Noort, Darina Kooi, Jeanine Zeeman, Dominique Outshoorn, Mandy Bonte en Marije Brinkkemper. De voorzitter College van Bestuur, John van de Langenberg, vertelde trots te zijn op de genomineerden en vergeleek leren met sporten. ''Een succesvolle sporter en een succesvolle leerling moeten allebei motivatie, inzet, doorzettingsvermogen én plezier hebben in datgene wat ze doen.'' Na een spannende middag in Alkmaar waarbij elke genomineerde en zijn of haar mentor een presentatie hield, kwam de jury met het verlossende woord: Axel Noort. Hij volgde eerder aan het Horizon College de opleiding Fietstechnicus, stroomde vervolgens door naar de opleiding Verkoopspecialist en wil hierna de opleiding Filiaalmanager volgen.

20130529  mbo-uitblinker noort

Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/