De Haarlemse singer-songwriter Niels Geusebroek komt op 24 november naar Podium Victorie met onder andere nummers van zijn begin dit jaar verschenen album Wildfire. Als support act neemt hij mee de 20-jarige singer-songwriter Maya Shanti.

Als jochie speelde Niels LP's van zijn vader na op gitaar en piano. Als tiener startte hij met Frans van Essen de band Silkstone en scoorde twee Top 40 noteringen en drie 3FM Megahits. In 2011 kwam hij terug via The Voice of Holland en daarna maakte hij met DJ Wildstylez de hardstyle-hit Year Of Summer. In 2013 schreef Niels zijn eerste solohit Take Your Time Girl en daarna volgde zijn debuutalbum Lines. Zijn tweede solo-album Wildfire kwam begin dit jaar uit een zijn experimenten met andere geluiden zijn hoorbaar in het pure geluid.

Maya was een van de winnaars van Giels Talentenjacht. Ze schreef met haar vader Cees Koldijk en anderen het officiële Sail 2015 nummer, ze stond drie keer op North Sea Jazz, in de grote zaal van Melkweg en nog veel meer.

Het concert begint om 20:00 uur. Entree kost vooraf € 15.00 (excl. service kosten) en aan de deur € 17.50. Meer informatie op podiumvictorie.nl.

Pin It
Bekeken: 3329x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/