Van dinsdag 22 november tot zondag 27 november is Hair in TAQA Theater De Vest te beleven. De legendarische musical uit 1967 als pleidooi voor vrede, liefde en vrijheid is in een fris, nieuw jasje gestoken.

William Spaaij, Anouk Maas, Tommie Christiaan en jong talent geven vorm aan George, zijn activistische vriendin Sheila en hun vriendengroep. Ze verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en vrijheid, voor een wereld zonder regels en taboes. Maar de smerige oorlog hijgt ze in de nek.

Legendarische hits zoals ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren, maar deze nieuwe productie wordt geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower. Met z’n energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair nog altijd een perfect tegenwicht voor heersend cynisme en onverdraagzaamheid.

Van dinsdag tot en met zaterdag is Hair om 20:15 uur in De Vest te zien en op zondag om 14:00 uur. Meer informatie is te vinden op theaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3462x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/