Maandag 9 januari gaat het tweevoudige koorproject ‘Bach& Bach’ van Cool kunst en cultuur van start. Iedereen die van zingen houdt en 21 jaar of ouder is kan zich aanmelden om deel te nemen aan dit projectkoor.

In het projectkoor Bach & Bach staan twee werken van Bach centraal: de aangrijpende Johannes-Passion en de Crucifixus uit de Hohe Messe. Het projectkoor staat onder leiding van Marie Anne Pak, zangdocent en koordirigent van Cool. De muziekstukken worden op bijzondere wijze gepresenteerd: in de Ontmoetingskerk en in de Rodi Media zaal van Cool.

In de eerste 10 weken van dit project wordt gewerkt aan de muziek uit de Johannes-Passion. Samen met een klein instrumentaal ensemble en drie zangsolisten worden de prachtige koralen op vrijdag 31 maart gepresenteerd in de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard.

Het tweede deel van dit project is van een heel andere orde. Het projectkoor heeft hierbij een aandeel in de muziektheatervoorstelling Bach & Bleekwater, van violiste Esther Apituley en actrice Leny Breederveld. In 5 repetities wordt de Crucifixus uit de Hohe Messe ingestudeerd, wat de afsluiting vormt van de theatervoorstelling op donderdag 18 mei. Dit is dé kans om op te treden op het grote podium in de Rodi Media zaal van Cool.

Iedereen die houdt van zingen en 21 jaar of ouder is kan zich vanaf nu aanmelden voor dit bijzondere, tweevoudige project. Meer informatie is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl. (foto: Frits de Beer)

Pin It
Bekeken: 2853x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/