Baloney Celtic Music is de naam van de groep die op zaterdag 26 november vanaf 20.30 uur een Keltisch herfstconcert brengt in de Noordeinder Vermaning in Noordeinde. De groep speelt eigen akoestische nummers, gebaseerd op de Ierse en Schotse muziektraditie over nostalgie, de liefde en de zee.

Het vijfkoppige Baloney Celtic Music bestaat 18 jaar. Hun concerten worden gekenmerkt door veel afwisseling: traditionele liedjes, songs en ballads en opzwepende nummers, met een breed scala aan instrumenten die men normaal gesproken niet ziet of hoort.

De toegang is € 8,50. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Inloop vanaf 20.00 uur. Reserveren kan via Mevr. Rustenburg (06-13167730) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van naam, adres en aantal personen.

Pin It
Bekeken: 4021x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/