Onder het motto 'Meer Muziek in de Wijk', organiseert Wijkcentrum De Oever in Oudorp elke laatste zondag van de maand matinee-concerten. Zondag 27 november is het tijd voor jazzmuziek, in het bijzonder bebop, met de band All that Jazz. Tijdens deze editie is er ook plek voor gastzangers.

All that Jazz is al jaren te zien en horen op de Nederlandse jazzpodia en bestaat uit Paulus Vis (fluiten en sopraansax), Dirk Scholten (bas), Henk Engelgeer (piano) en Ab Helsloot (drums en percussie).

Onder het genot van een glaasje kunnen muziekliefhebbers elkaar ontmoeten en genieten van de muziek, al dan niet met een dansje.

Het All That Jazz Café is geopend van 14:30 tot 18:00 uur en de entree is gratis. Meer informatie vindt is te vinden op de-oever.nl.

Pin It
Bekeken: 3909x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/