Alkmaar 3 september 2013. Rotaract Club Alkmaar brengt in samenwerking met de Bordspelontwikkelaar Identity Games een volledig Alkmaarse editie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly op de markt: Monopoly Alkmaar. Identity Games, dat ook de reguliere versie op de markt brengt, geeft het spel een lokale, Alkmaarse, uitstraling. Rotaract is de club voor jongeren, werkend of studerend, die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. Op het bord van deze Alkmaarse editie vind je geen Kalverstraat of Dorpstraat: wel de Laat, de Kauwgomsteeg en andere iconische Alkmaarse straten en plekken.

Het spel bevat een bijzonder unicum want voor het eerst in de geschiedenis zal er ook een omroep op het spel te vinden zijn: Alkmaar Centraal. Zoals bij elke activiteit van Rotaract Club Alkmaar komt de gehele opbrengst van het spel ten goede aan lokale goede doelen.

Via de -website- van Monopoly Alkmaar is deze unieke lokale editie is te koop, het spel kost € 49,95 en daarmee steun je dus meerdere goede doelen. 

monopoly alkmaar doos

Pin It
Bekeken: 8081x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/