Tijdens het interpellatiedebat op 15 september over de omstreden buurtcoach Nora Tigarti en een reis naar Marokko die wethouder van de Ven met haar naar Marokko maakte kwam weinig nieuws naar voren rond die reis. Wel meldde GroenLinks-raadslid Rosina Diktas terloops dat ze eind 2015 door twee ambtenaren was benaderd nadat ze cijfers had opgevraagd over overlast in Overdie. Later bleek dat toen BAS-fractievoorzitter Ben Bijl cijfers wilde hebben over het declaratiegedrag van wethouders hij een vergelijkbare reactie van een ambtenaar kreeg .

Naar aanleiding van deze incidenten heeft burgemeester Bruinooge met Diktas en Bijl en met de desbetreffende ambtenaren gesprekken gevoerd om de feiten boven tafel te krijgen. Bruinooge schrijft in een memo aan de raad dat “de contacten met ambtenaren in beide situaties in de beleving van beide genoemde raadsleden weliswaar enige bevreemding hebben opgeroepen, maar niet van dien aard zijn, dat er feitelijk sprake is geweest van intimiderend of andere vormen van niet integer gedrag”. Zowel Diktas en Bijl hebben aangegeven geen behoefte te hebben aan een verder diepgaand onderzoek, dus wat Bruinooge betreft is de zaak afgedaan.

Pin It
Bekeken: 3626x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/