Een 34-jarige man uit Sint Pancras is woensdag rond 23.00 uur thuis aangehouden vanwege een poging tot straatroof in zijn woonplaats. Een 15-jarige jongen liet eerder op de Karekiet zijn hond uit, toen een man zijn telefoon greep. Die kon hij terug pakken, maar toen pakte de man een mes. Het slachtoffer wist te vluchten.

Dankzij een Burgernetter kon de politie de verdachte opsporen. Hij verscheen achter het raam van zijn voordeur met een brandblusser en een aanzetijzer in zijn handen. Hij sloeg een raam in van de voordeur. Toen agenten binnen konden komen, sloot de man zich op in de douche. 

De verdachte gedroeg zich erg agressief en moest uiteindelijk worden gepepperd. Hij spoot de brandblusser nog leeg richting de agenten. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 4063x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/