Dinsdagochtend vond op de A.C. de Graafweg (N241) een tweede frontale botsing plaats, deze keer tussen een auto en een vrachtwagen. De 54-jarige automobilist uit Spanbroek kwam daarbij om het leven. De vrachtwagenchauffeur is lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Vermoedelijk haalde de automobilist op een onfortuinlijk moment in en botste vol op de vrachtwagen. Als gevolg van de aanrijding raakte een tweede auto beschadigd.

De weg was uren lang tussen Opmeer en Langereis afgesloten voor hulpverlening. De auto werd met doeken afgeschermd en pers werd op afstand gehouden, het stoffelijk overschot van de man zat namelijk klem in de auto. Een traumahelikopter was onderweg maar werd afgebeld, toen duidelijk werd dat de man niet meer te redden was. De auto is afgevoerd naar de kazerne, om daar open te knippen. De politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

 

Pin It
Bekeken: 3434x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/