Ondernemer Cornelis de Geus wil zijn bedrijf Fitland XL uitbreiden, maar zijn buurman van Power Projecten is daartegen en is daarom naar de Raad van State gestapt. Dit meldt het NHD.

De Geus wil twee hotelvleugels aan zijn pand aan de Bijlestaal bouwen met in totaal 54 kamers. Ook kan er een vier meter hoog parkeerdek voor dertig auto’s komen. Momenteel is daar nog geen sprake van, maar omdat het volgens het bestemmingsplan wel zou mogen is Power Projecten is bang dat een eventueel parkeerdek hun pand minder aantrekkelijk maakt.

Daarbij komt nog dat Fitland XL een kinderopvang mag hebben terwijl een aanvraag van Power Projecten daarvoor werd afgewezen op grond van het feit dat een kinderopvang niet op een bedrijventerrein zou passen. Op dit punt wil Power Projecten een uitspraak over ongelijke behandeling.

Pin It
Bekeken: 3532x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/