Woensdagavond is bij een bedrijf op industrieterrein De Braken in Obdam een forse brand uitgebroken. De brand werd al vlot opgeschaald naar een grote brand en later zelfs GRIP2, wat betekent dat het gaat om een incident met gevolgen voor de omgeving. Ook wordt er bij GRIP2 regionaal overlegd.

Dikke zwarte en gele rookwolken kwamen uit de bedrijfshal en dreven over de N507 richting Obdam. Er werd een NL-Alert uitgegeven met de boodschap ramen en deuren gesloten te houden terwijl de brandweer bezig was met metingen.

Later op de avond had de brandweer het vuur in de met houten meubelen gevulde hal nog steeds niet onder controle. De vlammen sloegen rond 20.17 uur door het dak. De brandweer bestrijdt de brand alleen van buiten en beschouwt het gebouw als verloren.

Pin It
Bekeken: 3651x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/