Het naseizoen voor Twirlvereniging de Boomtoppers is gestart en zit weer vol met activiteiten. De huidige teams gaan nog een paar keer op wedstrijd en ondertussen wordt er gewerkt aan nieuwe routines voor het volgende seizoen. Om de teams weer goed te kunnen vullen is de vereniging op zoek naar nieuwe leden. Elke woensdagavond om 17 uur is er een beginnersgroep waarin de basis van twirlen wordt aangeboden waar aspirant-leden welkom zijn om eens te komen kijken.

Tijdens deze les wordt dans, baton en lichaamsbeheersing gecombineerd in leuke routines. Deze groep geeft gedurende het jaar demonstratieoptredens in Heerhugowaard. Naast deze beginnersgroep zijn er twee jeugteams die naast de demonstraties meedoen aan wedstrijden om zich te meten met de rest van Nederland. Deze groepen maken routines veelal gebaseerd op een thema wat aansluit bij hun leeftijd. Dit seizoen zijn de thema’s ‘zomer’ en een ‘reis naar mars’ en voor het komend seizoen worden nieuwe thema’s op dit moment uitgewerkt.

Om elk jaar verschillende teams in mooie nieuwe showkleding te kunnen steken halen de Boomtoppers elke maand oud papier op in Heerhugowaard. De komende periode halen ze oud papier op in de Rivierenwijk (paaltjeswijk, vomarwijk), Molenwijk, Lommerhof en de Zuidwijk op maandag 24 oktober, 28 november en 19 december vanaf 19 uur.

Wie overweegt om lid te worden is welkom om een avond te komen kijken. De leden tussen 4 en 12 jaar trainen op woensdagavond van 17.00 tot 18.00 uur aan de Umbriëllaan 3 in Heerhugowaard (tegenover het Horizon College). Wie ouder is of al eens eerder aan twirlen heeft gedaan kan contact opnemen met de vereniging om te bepalen in welke groep je het beste geplaatst kan worden. Er zijn vier gratis proeflessen, en daarna kun je een keuze maken om lid te worden van de vereniging.

Meer informatie is te vinden op www.deboomtoppers.nl of de Facebookpagina De Boomtoppers Heerhugowaard.

 

Pin It
Bekeken: 2928x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/