Maandagochtend werd op de atletiekbaan van atletiekvereniging AV Hera voor de tweede keer de rollatorloop van Heerhugowaard gehouden. Zo’n veertig rollatorbezitters verschenen om 11.00 uur aan de start, waar wethouder Leo Dickhoff het startsein gaf. Alle rollators waren van tevoren feestelijk versierd en ook de baan zelf was voorzien van slingers.

De deelnemers mochten zelf bepalen welke afstand ze wilden lopen: de minimale afstand van één ronde van 400 meter, de maximale was 5 ronden. Gezien de leeftijd van de deelnemers was er toch weinig haast bij en was er tussendoor alle tijd om wat te drinken, een stukje fruit te eten en onder aanmoedigend applaus van de toueschouwers aan een volgende ronde te beginnen. Na afloop kregen alle deelnemers een gouden medaille en een gebakje.

Pin It
Bekeken: 2828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/