Afgelopen weekend heeft de politie tijdens twee alcoholcontroles in Heerhugowaard veertien drankrijders uit het verkeer gehaald. Zaterdagavond stond de verkeerspolitie bij de rotonde bij van de N242 met de N24. In totaal werden er 1.118 blaastesten afgenomen en bleken twee bestuurders onder invloed van alcohol te zijn. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt en de kregen een tijdelijk rijverbod.

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Westerweg (N242) tussen 00.45 en 03.30 uur gecontroleerd. In totaal nam de politie tijdens deze tweede alcoholcontrole 661 blaastesten af. Twaalf drankrijders werden hierbij uit het verkeer gehaald. Drie van hen bleken zo ernstig onder invloed van alcohol te verkeren dat zij direct hun rijbewijs moesten inleveren. Van deze drie waren er twee beginnend bestuurder.

Pin It
Bekeken: 4855x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/