Alkmaar, 12 maart 2013. Afgelopen weekend speelden de waterpolodames van DAW hun wedstrijd tegen S.G. Amersfoort 2 bij uitzondering in het springtorenbad van het sportfondsencomplex in Amersfoort. Ondanks de minimale afmetingen, die bij hen nooit in het voordeel zijn, namen ze een voorsprong van 0-3 in de derde periode. Amersfoort ging wel steeds meer fysiek spelen, want met polo alleen werd geen resultaat bereikt. Mede door, in de ogen van DAW, wat onterechte scheidsrechtelijke beslissingen en het niet afmaken van de 'manmeer situaties' kwam de tegenstander terug in de wedstrijd. De Alkmaarse dames was de grip op de wedstrijd kwijt en daar profiteerde de tegenstander van. De einduitslag was 4-3 in het voordeel van S.G. Amersfoort. Scores van DAW kwamen op naam van Steffie Nooij, Annemarieke Huisman en Tamika van 't Hoff. 

Door de resultaten van deze en de vorige wedstrijd, is de achterstand op de koplopers in het klassement te groot geworden om nog mee de doen voor het kampioenschap.

 

Pin It
Bekeken: 1078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/