De laatste acts zijn toegevoegd aan het Mixtream Festival 2016, dat dit jaar voor het eerst drie podia heeft. De Amsterdamse brassband Gallowstreet sluit met veel energie het hoofdpodium af, bij het dance-podium vult nieuwkomer Sabertooth de laatste plek in en het programma van het nieuwe singer-songwriterpodium wordt compleet gemaakt door Edwin van Berkel, Mr Stone and the Black Dogs en LowAddictsSoundsystem.

Mixtream 2016 vindt op zondag 28 augustus plaats in het Rosarium te Heerhugowaard en is gratis toegankelijk. Het programma van het hoofdpodium was rond maar Re:Freshed Orchestra zegde af. De vervangende hip-hop-, house- en New Orleans-brassband Gallowstreet speelt dit jaar ook op Lowlands.

Het dubstep- en trap-duo Sabertooth stond als When The Shit Hits The Fan al op Mixtream 2014. Dit jaar is er overigens een extra bar voor het dance-publiek.

In de nieuwe ‘Silent Area’ zijn de singer-songwriters goed te horen. Edwin van Berkel (Alkmaar Songwriter Collectief) nam deel aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Rockband Mr Stone and the Black Dogs plaatste zich via de Mixtream Contest. Vreemde eend in de beit LowAddictsSoundsystem combineert live beats met gitaar en krijgt steun van zangeres Anouk Slik.

Organisator Paul Glandorf neemt de presentatie van het hoofdpodium weer voor zijn rekening. Yoeri Horvát is terug als MC bij de dance en Bart Kerstjens, De Spraakmaker, presenteert in de Silent Area.

Mixtream Festival zoekt nog een aantal enthousiaste vrijwilligers voor achter de bar en de kassa. Aanmelden kan via Mixtream.nl/vrijwilligers. Meer informatie op facebook.com/MixtreamFestival. (foto: Dienske Fotografie)

Pin It
Bekeken: 2827x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/