Sinds vorige week is in gemeente Alkmaar geen reclamevergunning meer nodig voor reclame-uitingen aan gebouwen. Uitgezonderd zijn woongebieden en beschermde stads- en dorpsgezichten. De reclame-uiting moet wel voldoen aan de betreffende welstandscriteria.

Woongebieden zijn uitgesloten van vergunningvrij reclame. Voor de beschermde stads- en dorpsgezichten, oftewel het stadscentrum, het Westerhoutkwartier en De Rijp, zijn er beperkte vrije opties, zoals reclame op een zonnescherm. Hier gold ook al dat voor diverse vormen geen vergunning nodig was, zoals reclame die verder dan 20 cm achter de gevel staat en naamborden tussen de 0,3 en 0,6 m2.

Meer informatie op Alkmaar.nl (zoekterm ‘welstand’) of op alkmaar.welstandinbeeld.nl. Het vergunningvrij aanbrengen van reclame heeft geen invloed op de reclamebelasting.

Pin It
Bekeken: 3603x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/